06/11/2019 06/11/2019 Την πρώτη του επίσκεψη στην ενορία των Αγίων Αποστόλων του Newcastle πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Σεβασμιότατος θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία του ναού στο προάστιο Hamilton, μεταξύ 8 και 11.30 π.μ. Τον Αρχιεπίσκοπο θα περιμένει ένα θερμό καλωσόρισμα με τη σύσσωμη συμμετοχή...
06 Νοεμβρίου, 2019 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2019 - 11:39

Στην Ενορία Αγίων Αποστόλων Newcastle ο Αρχιεπ. Μακάριος

Διαδώστε:
Στην Ενορία Αγίων Αποστόλων Newcastle ο Αρχιεπ. Μακάριος

Την πρώτη του επίσκεψη στην ενορία των Αγίων Αποστόλων του Newcastle πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Σεβασμιότατος θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία του ναού στο προάστιο Hamilton, μεταξύ 8 και 11.30 π.μ.

Τον Αρχιεπίσκοπο θα περιμένει ένα θερμό καλωσόρισμα με τη σύσσωμη συμμετοχή κλήρου και πιστών. Συγκεκριμένα, στην επίσημη υποδοχή θα δώσουν το παρών ο πάτερ Νικόλας Σκορδίλης, ο πρόεδρος της Ενορίας-Κοινότητας Παύλος Μυλωνάς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας, οι Κυρίες της Φιλοπτώχου, οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Ελληνικού Σχολείου, του Κυριακάτικου Σχολείου και της Σχολής Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας του Newcastle, τα μέλη και οι υπεύθυνοι του προγράμματος για ηλικιωμένους, εθελοντές και λοιπά μέλη της κοινότητας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει μεσημεριανό γεύμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας προς τιμήν του Σεβασμιότατου.

Πηγή: neoskosmos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων