19/05/2019 19/05/2019 Στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου Κρήτης τέλεσε σήμερα τη θεία Λειτουργία ο νεοεκλεγείς Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, μέσα σε ατμόσφαιρα αγάπης και συγκίνησης. Στην ομιλία του, που είχε έντονο κρητικό χρώμα, αναφέρθηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, “τη Μονή της μετανοίας του” όπως είπε, καθώς και στον πνευματικό του πατέρα...
19 Μαΐου, 2019 - 18:38

Στον Άγιο Μηνά Κρήτης ιερούργησε ο Αρχιεπ. Αυστραλίας Μακάριος

Διαδώστε:
Στον Άγιο Μηνά Κρήτης ιερούργησε ο Αρχιεπ. Αυστραλίας Μακάριος

Στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου Κρήτης τέλεσε σήμερα τη θεία Λειτουργία ο νεοεκλεγείς Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, μέσα σε ατμόσφαιρα αγάπης και συγκίνησης.

Στην ομιλία του, που είχε έντονο κρητικό χρώμα, αναφέρθηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, “τη Μονή της μετανοίας του” όπως είπε, καθώς και στον πνευματικό του πατέρα αοίδιμο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κυρό Κύριλλο και τους άλλους παλαιούς και νέους Αρχιερείς της Εκκλησίας Κρήτης.

IMG_4746-2-e1558259660715 Στον Άγιο Μηνά λειτούργησε ο Αυστραλίας Μακάριος

Ο κ. Μακάριος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο και τα άλλα μέλη της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης για τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Στο τέλος της συγκινητικής ομιλίας του ο νέος Αρχιεπίσκοπος είπε ότι η πόρτα του στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας θα είναι πάντα ανοικτή για όλους τους Κρήτες.

IMG_4754-e1558259536488 Στον Άγιο Μηνά λειτούργησε ο Αυστραλίας Μακάριος
Ακόμα και μέσα στο ιερό του Αγίου Μηνά δεχόταν τα συγχαρητήρια του κόσμου ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

IMG_4749-e1558259624662 Στον Άγιο Μηνά λειτούργησε ο Αυστραλίας Μακάριος

 

Πηγή: www.neadrasis.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων