27/02/2020 27/02/2020 Την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος υποδέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Ρέντφερν του Σύδνεϋ, αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας, με επικεφαλής τον πρόεδρό της, κ. Χάρη Δανάλη. Επρόκειτο για την πρώτη επίσημη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τη διοίκηση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 15:13

Μέλη της Κοινότητας ΝΝΟ στον Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Μέλη της Κοινότητας ΝΝΟ στον Αρχιεπ. Αυστραλίας

Την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος υποδέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Ρέντφερν του Σύδνεϋ, αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας, με επικεφαλής τον πρόεδρό της, κ. Χάρη Δανάλη.

Επρόκειτο για την πρώτη επίσημη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τη διοίκηση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας ΝΝΟ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα, ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε εκτενώς για τις δραστηριότητες της Κοινότητας και συζήτησε με τα μέλη της αντιπροσωπείας τις δυνατότητες ανάπτυξης κοινών δράσεων, για το καλό της Ομογένειας. Οι δύο πλευρές συνομολόγησαν τη βούλησή τους να πορευτούν με ενότητα, σύμπνοια και αγάπη.

Εκτός από τον πρόεδρο κ. Δανάλη, στην αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας ΝΝΟ συμμετείχαν ο κ. Χρήστος Μπελέρχας, η κ. Ουρανία Καρτέρη και ο κ. Μιχάλης Τσιλίμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων