11/01/2020 11/01/2020 Με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο και κρατώντας ένα μικρό κοάλα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος ευχαριστεί όλους για τη γενναιοδωρία τους που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του τις προηγούμενες ημέρες για βοήθεια με αφορμή τη μεγάλη καταστροφή από τις εκτεταμένες πυρκαγιές στη μακρινή Ήπειρο. “Προτρέπω πατρικώς όλους τους ανθρώπους μας να μην χάνουν τις ελπίδες...
11 Ιανουαρίου, 2020 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2020 - 14:51

Συγκινεί ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Διαδώστε:
Συγκινεί ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο και κρατώντας ένα μικρό κοάλα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος ευχαριστεί όλους για τη γενναιοδωρία τους που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του τις προηγούμενες ημέρες για βοήθεια με αφορμή τη μεγάλη καταστροφή από τις εκτεταμένες πυρκαγιές στη μακρινή Ήπειρο.

“Προτρέπω πατρικώς όλους τους ανθρώπους μας να μην χάνουν τις ελπίδες τους προς το Θεό. Η αγάπη του Θεού, αναμφισβήτητα, θα κυριαρχήσει μέσα από την τραγωδία και τα βάσανα που αντιμετωπίζουμε. Σας προτείνω να προσευχηθούμε. Να γονατίσουμε και να παρακαλέσουμε θερμά τον φιλάνθρωπο Κύριό μας να απελευθερώσει τη βροχή από τους ουρανούς, για να σβήσει τις πιο καταστρεπτικές φωτιές που έχουν κλονίσει μέχρι τώρα την όμορφη Αυστραλία μας. Με κέντρο το Χριστό, ας ενώσουμε τις καρδιές και τις ψυχές μας, έτσι ώστε οι σιωπηλές μας κραυγές να φτάσουν στο θρόνο του Θεού” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων και με εμφανή συγκίνηση στη δημόσια έκκλησή του όταν η πύρινη λαίλαπα ήταν σε εξέλιξη.

Δείτε το πολύ συγκινητικό βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων