03/08/2019 03/08/2019 Στα “γαλανόλευκα” ντύθηκε η Μελβούρνη, την οποία επισκέπτεται σήμερα ο  νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος. Οι πιστοί τον υποδέχθηκαν στο Αεροδρόμιο με παρατεταμένη την ιαχή “άξιος” και μετά έψαλλαν το τη “Υπερμάχω” σκορπίζοντας συγκίνηση, ενώ ακολούθως τη “φήμη” του νέου Αρχιεπισκόπου. Τον νέο Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο επίσης οι δύο βοηθοί Επίσκοποι, ο Δέρβης Ιεζεκιήλ...
03 Αυγούστου, 2019 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2019 - 12:34

Συγκίνηση στο Αεροδρόμιο της Μελβούρνης κατά την άφιξη του Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Συγκίνηση στο Αεροδρόμιο της Μελβούρνης κατά την άφιξη του Αρχιεπ. Αυστραλίας

Στα “γαλανόλευκα” ντύθηκε η Μελβούρνη, την οποία επισκέπτεται σήμερα ο  νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος. Οι πιστοί τον υποδέχθηκαν στο Αεροδρόμιο με παρατεταμένη την ιαχή “άξιος” και μετά έψαλλαν το τη “Υπερμάχω” σκορπίζοντας συγκίνηση, ενώ ακολούθως τη “φήμη” του νέου Αρχιεπισκόπου.

Τον νέο Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο επίσης οι δύο βοηθοί Επίσκοποι, ο Δέρβης Ιεζεκιήλ και ο Μιλητουπόλεως Ιάκωβος καθώς και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη Δημήτριος Μιχαλόπουλος.

Παρόντες ακόμα ήταν πολλοί ιερείς, μοναχές, μαθητές και μαθήτριες των 2 ημερήσιων σχολείων της Αρχιεπισκοπής, αντιπροσωπείες ομογενειακών συλλόγων και πιστοί. Επίσης τον 6ο ποιμενάρχη του ελληνορθόδοξου πληρώματος της Αυστραλίας καλωσόρισαν επίσης αντιπροσωπείες των ελληνικών κολλεγίων της πόλης St John’s, και Oakleigh Grammar.

Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά που φορούσαν παραδοσιακές στολές και συμμετείχαν με χαρά στην υποδοχή του πνευματικού ηγέτη της Αυστραλίας.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων