16/09/2022 16/09/2022 Εκπροσωπώντας την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, ο Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Σωζοπόλεως κ. Κυριακός και Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικοί Επίτροποι Μελβούρνης και Νορθ-Κόουτ αντίστοιχα, μετέβησαν στο Κυβερνητικό Μέγαρο της Βικτώριας και υπέγραψαν στο βιβλίο των συλλυπητηρίων για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους υποδέχθηκε...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 14:21

Συλλυπητήρια για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Εκπροσωπώντας την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, ο Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Σωζοπόλεως κ. Κυριακός και Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικοί Επίτροποι Μελβούρνης και Νορθ-Κόουτ αντίστοιχα, μετέβησαν στο Κυβερνητικό Μέγαρο της Βικτώριας και υπέγραψαν στο βιβλίο των συλλυπητηρίων για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους υποδέχθηκε ο κ. Anthony Howard, σύζυγος της Κυβερνήτριας της Βικτώριας, κ. Linda Dessau.

Εξάλλου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου, κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, υπέγραψε επίσης στο βιβλίο των συλλυπητηρίων της Βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο έχει ανοιχθεί στο Κυβερνητικό Μέγαρο, στο Σύδνεϋ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισσάβετ

Φωτογραφίες: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων