13/09/2022 13/09/2022 Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν την περασμένη εβδομάδα,  ο σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Νϊκο Δένδια, και τον Ανδρέα Κατσανιώτη αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό και τη Δημόσια Διπλωματία, με τους οποίους συζήτησαν...
13 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2022 - 16:45

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν την περασμένη εβδομάδα,  ο σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Νϊκο Δένδια, και τον Ανδρέα Κατσανιώτη αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό και τη Δημόσια Διπλωματία, με τους οποίους συζήτησαν για το πνευματικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και τη συνδρομή της στο πλαίσιο ενδυνάμωσης σχέσεων με την ομογένεια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων