02/12/2020 02/12/2020 Με την ευκαιρία της εόρτιας μνήμης του Αγίου Σεραφείμ, Επισκόπου Φαναρίου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Σεραφείμ, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ανακοινώνει τα εξής: Την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϋ. Την...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 11:07

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Σεβαστείας 

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Σεβαστείας 

Με την ευκαιρία της εόρτιας μνήμης του Αγίου Σεραφείμ, Επισκόπου Φαναρίου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Σεραφείμ, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ανακοινώνει τα εξής:

Την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϋ.

Την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, θα τελεστεί ο Όρθος και θα ακολουθήσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου Σεβαστείας κ. Σεραφείμ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϋ. Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Όρθρο περί ώραν 7.30 π.μ.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί στο γραφείο του, στο κτίριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, τις ευχές των κληρικών και του φιλοχρίστου λαού. Θα ακολουθήσει γεύμα προς τιμήν του εορτάζοντος Μητροπολίτου, ο οποίος για πολλά χρόνια διηκόνησε την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας με αυτοθυσία και αγάπη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων