24/02/2023 24/02/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Ενορία του Αγίου Χαραλάμπους στο Templestowe της Μελβούρνης, τίμησε τον επί 33 χρόνια ιεροψάλτη κ. Νικόλαο Ραυτόπουλο, την περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023. Ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας, π. Ηλίας Κεντρωτής, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον 93χρονο πολιό ιεροψάλτη, που συνεχίζει να ψάλλει σε...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 20:22

Τιμήθηκε ο γηραιότερος εν ενεργεία ιεροψάλτης της Αυστραλίας

Διαδώστε:
Τιμήθηκε ο γηραιότερος εν ενεργεία ιεροψάλτης της Αυστραλίας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Ενορία του Αγίου Χαραλάμπους στο Templestowe της Μελβούρνης, τίμησε τον επί 33 χρόνια ιεροψάλτη κ. Νικόλαο Ραυτόπουλο, την περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας, π. Ηλίας Κεντρωτής, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον 93χρονο πολιό ιεροψάλτη, που συνεχίζει να ψάλλει σε όλες τις Ιερές Ακολουθίες της εκκλησίας.

Ο κ. Ραυτόπουλος κατάγεται από την Ιθάκη και είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ενεργεία ιεροψάλτης στην Αυστραλία.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα και οι υπόλοιποι ιεροψάλτες ευχήθηκαν στον κ. Ραυτόπουλο να έχει έτη πολλά και ευλογημένα.

Περισσότερες φωτογραφίες:

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων