09/10/2019 09/10/2019 «Το κέρδος του Queensland απώλεια για το Oakleigh». Έτσι σχολίασε ο ιερατικώς προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίων Αναργύρων, πατέρας Γεώργιος Αδαμάκης, την τοποθέτηση του Επισκόπου Μηλιτουπόλεως κ. Ιακώβου ως Επισκόπου Queensland με έδρα το Brisbane. Την δήλωση αυτή την έκανε χθες όταν το Oakleigh Grammar τίμησε τον ορθόδοξο ιεράρχη και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 10:48

«Το κέρδος του Queensland απώλεια για το Oakleigh»

Διαδώστε:
«Το κέρδος του Queensland απώλεια για το Oakleigh»

«Το κέρδος του Queensland απώλεια για το Oakleigh». Έτσι σχολίασε ο ιερατικώς προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίων Αναργύρων, πατέρας Γεώργιος Αδαμάκης, την τοποθέτηση του Επισκόπου Μηλιτουπόλεως κ. Ιακώβου ως Επισκόπου Queensland με έδρα το Brisbane.

Την δήλωση αυτή την έκανε χθες όταν το Oakleigh Grammar τίμησε τον ορθόδοξο ιεράρχη και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Ιάκωβος υπηρέτησε ως Αρχιμανδρίτης στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων πριν γίνει ο πρώτος αυστραλογεννημένος Ελληνορθόδοξος Επίσκοπος.

Σύμφωνα με τον π. Αδαμάκη, πάντως, «το Oakleigh Grammar θα είναι πάντα το σπίτι του».

Πηγή: neoskosmos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων