24/06/2021 24/06/2021 Στο Port Arthur της Τασμανίας μετέβη την Τετάρτη ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πρόχορος Αναστασιάδης, και τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 35 αθώων ανθρώπων που είχαν δολοφονηθεί, δια πυροβολισμών, στις 28 Απριλίου του 1996. Για να τιμάται η μνήμη των θυμάτων της λεγόμενης σφαγής του Port Arthur, ο Πανοσιολογιώτατος...
24 Ιουνίου, 2021 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 10:20

Τρισάγιο υπέρ των θυμάτων της σφαγής του Port Arthur στην Τασμανία

Διαδώστε:
Τρισάγιο υπέρ των θυμάτων της σφαγής του Port Arthur στην Τασμανία

Στο Port Arthur της Τασμανίας μετέβη την Τετάρτη ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πρόχορος Αναστασιάδης, και τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 35 αθώων ανθρώπων που είχαν δολοφονηθεί, δια πυροβολισμών, στις 28 Απριλίου του 1996.

Για να τιμάται η μνήμη των θυμάτων της λεγόμενης σφαγής του Port Arthur, ο Πανοσιολογιώτατος θα ζητήσει να τελούνται μνημόσυνα σε όλες τις εκκλησίες της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας του, σε κάθε επέτειο. Επιπλέον, κάθε χρόνο οι κληρικοί της Τασμανίας θα τελούν Τρισάγιο στον ιστορικό αυτό χώρο του Port Arthur.

Πηγή: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων