20/04/2021 20/04/2021 Με αφορμή τη Πασχαλινή Περίοδο το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας Βικτόριας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας διοργανώνει τον καθιερωμένο έρανο με σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια. Στον συγκεκριμένο έρανο δεν μαζεύονται χρήματα αλλά τρόφιμα τα οποία αφού συσκευαστούν μοιράζονται σε οικογένειες που έχουν ζητήσει βοήθεια από το Κέντρο. “Καλούνται όλοι οι συμπάροικοι να προσφέρουν...
20 Απριλίου, 2021 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 10:48

Βοηθούν τους Έλληνες της Μελβούρνης να κάνουν Πάσχα

Διαδώστε:
Βοηθούν τους Έλληνες της Μελβούρνης να κάνουν Πάσχα

Με αφορμή τη Πασχαλινή Περίοδο το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας Βικτόριας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας διοργανώνει τον καθιερωμένο έρανο με σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια. Στον συγκεκριμένο έρανο δεν μαζεύονται χρήματα αλλά τρόφιμα τα οποία αφού συσκευαστούν μοιράζονται σε οικογένειες που έχουν ζητήσει βοήθεια από το Κέντρο.

“Καλούνται όλοι οι συμπάροικοι να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία δεν χρειάζονται συντήρηση στο ψυγείο. Τα τρόφιμα και τα παιχνίδια θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις κατά τόπους εκκλησίες μέχρι και την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 ή/και στο Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας στο 7 Hartington Street Northcote μέχρι και την Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 μεταξύ των ωρών 9 πμ-5 μ.μ εκτός των επίσημων αργιών Από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε αυτός ο έρανος όλοι οι συμπάροικοι, αγκάλιασαν την προσπάθεια, προσφέροντας με μεγάλη προθυμία. Η ύπαρξη συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Όπως διαβεβαιώνει και το προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Πρόνοιας αλλά και οι εθελοντές το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, από ντροπή ίσως, αποφεύγουν κάποιοι που έχουν πρόβλημα να το συζητήσουν με τους ειδικούς και να ζητήσουν βοήθεια. Οι περιπτώσεις αυτές είναι πιο δύσκολες καθώς δεν μπορούν οι αρμόδιοι φορείς να τους προσφέρουν την προβλεπόμενη βοήθεια”, αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύεται στον neoskosmos.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας Βικτόριας στο τηλέφωνο (03) 9486 6588 και να ζητήσετε τον Εδμόν Καδέρογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων