05/11/2018 05/11/2018 «Σεβόμαστε τη Ρωσία, αλλά νομίζω ότι εμείς ως Έλληνες πρέπει να θυμηθούμε τον δικό μας τον δρόμο και να μην μπερδευόμαστε με άλλα γεγονότα και άλλες καταστάσεις. Πιστεύω πως πρέπει να έχουμε τον δικό μας δρόμο» όπως δήλωσε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ. Ειρηναίος. Ερωτηθείς, εάν οι εξελίξεις μεταξύ των δύο...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2018 - 20:53

Ο Αρχ. Ειρηναίος διακριτικά στο πλευρό του Πατριάρχου

Διαδώστε:
Ο Αρχ. Ειρηναίος διακριτικά στο πλευρό του Πατριάρχου

«Σεβόμαστε τη Ρωσία, αλλά νομίζω ότι εμείς ως Έλληνες πρέπει να θυμηθούμε τον δικό μας τον δρόμο και να μην μπερδευόμαστε με άλλα γεγονότα και άλλες καταστάσεις. Πιστεύω πως πρέπει να έχουμε τον δικό μας δρόμο» όπως δήλωσε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ. Ειρηναίος.

Ερωτηθείς, εάν οι εξελίξεις μεταξύ των δύο Πατριαρχείων θα επηρεάσουν τον θρησκευτικό τουρισμό απάντησε: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει, αλλά νομίζω πως ό,τι κι αν γίνει δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό που είμαστε, το οποίο κάνουμε».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων