11/01/2019 11/01/2019 Η Σχολή Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης σας εύχεται ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος και σας καλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγίας Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 10:11

“Ερημοπολίτες ή Ουρανοπολίτες;”

Διαδώστε:
“Ερημοπολίτες ή Ουρανοπολίτες;”

Η Σχολή Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης σας εύχεται ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος και σας καλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγίας Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: Ερημοπολίτες ή Ουρανοπολίτες; Συντονιστής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πρόδρομος Ξενάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων