23/01/2019 23/01/2019 Στην εκπομπή “Ορθόδοξος Λόγος” του Κρήτη TV ήταν καλεσμένος την περασμένη Κυριακή ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο οποίος μίλησε για το φλέγον ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και για το συλλαλητήριο που εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη στη πλατεία Συντάγματος. Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης τόνισε: «Μπορούμε να συζητούμε πολλά...
23 Ιανουαρίου, 2019 - 15:23

“Η Μακεδονία είναι Ελληνική και έχει μακρά ιστορία από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου”

Διαδώστε:
“Η Μακεδονία είναι Ελληνική και έχει μακρά ιστορία από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου”

Στην εκπομπή “Ορθόδοξος Λόγος” του Κρήτη TV ήταν καλεσμένος την περασμένη Κυριακή ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο οποίος μίλησε για το φλέγον ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και για το συλλαλητήριο που εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη στη πλατεία Συντάγματος. Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης τόνισε: «Μπορούμε να συζητούμε πολλά πράγματα. Και ιστορικά και οτιδήποτε, αλλά, προσωπικώς, νομίζω ότι η Μακεδονία είναι μία, είναι ελληνική, έχει μακρά ιστορία από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και δεν νομίζω ότι πρέπει να το συζητούμε καθόλου το θέμα αυτό. Δηλαδή, αν συζητούμε τώρα για την Μακεδονία, ότι δεν είναι ελληνική».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων