31/10/2018 31/10/2018 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, οι αγώνες στίβου «ΙΗ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» στο Δημοτικό παραλιακό γυμναστήριο της Ιεράπετρας. Τα «ΙΗ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» τα οποία οργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προς τιμήν του Αγίου Μάρτυρος Νέστορος, προστάτη των αθλητών, πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου σε συνεργασία με...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 22:07
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2018 - 22:35

Ιεράπετρα: Περισσότεροι από 300 αθλητές στα Νεστόρεια

Διαδώστε:
Ιεράπετρα: Περισσότεροι από 300 αθλητές στα Νεστόρεια

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, οι αγώνες στίβου «ΙΗ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» στο Δημοτικό παραλιακό γυμναστήριο της Ιεράπετρας. Τα «ΙΗ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» τα οποία οργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προς τιμήν του Αγίου Μάρτυρος Νέστορος, προστάτη των αθλητών, πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και το Γυμναστικό Σύλλογο «Γ.Σ. Λιβυκός».

Σε αυτήν την ευρεία διοργάνωση που πραγματοποιείται για 18η συνεχή χρονιά συμμετείχαν και φέτος περισσότεροι από 300 αθλητές τόσο από την Κρήτη όσο και από άλλες περιοχές της χώρας.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr via topics.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων