26/11/2018 26/11/2018 Με προσφυγή στη δικαιοσύνη αναμένεται να απαντήσει η Εκκλησία της Κρήτης αν η κυβέρνηση προχωρήσει μονομερώς στην συμφωνία με την Εκκλησία, τονίζει στον ραδιοφωνικό σταθμό τη Κρήτης 98,4 ο πρόεδρος του Συνδέσμου κληρικών Κρήτης πατήρ Ζαχαρίας Αδαμάκης. Χαρακτηριστικά είπε ότι η δήλωση του πρωθυπουργού: «‘Η συμφωνείται ή προχωρούμε μονομερώς» δεν είναι κάτι που θα γίνει...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2018 - 14:39

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη θα απαντήσουν οι Ιερείς της Κρήτης

Διαδώστε:
Με προσφυγή στη δικαιοσύνη θα απαντήσουν οι Ιερείς της Κρήτης

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη αναμένεται να απαντήσει η Εκκλησία της Κρήτης αν η κυβέρνηση προχωρήσει μονομερώς στην συμφωνία με την Εκκλησία, τονίζει στον ραδιοφωνικό σταθμό τη Κρήτης 98,4 ο πρόεδρος του Συνδέσμου κληρικών Κρήτης πατήρ Ζαχαρίας Αδαμάκης. Χαρακτηριστικά είπε ότι η δήλωση του πρωθυπουργού: «‘Η συμφωνείται ή προχωρούμε μονομερώς» δεν είναι κάτι που θα γίνει δεκτό, καθώς ο ιερός κλήρος θα προσφύγει στα Ελληνικά κι Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Ο πρόεδρος των Εφημέριων πρόσθεσε ότι ακόμα και σήμερα ο διάλογος που κάνει η Κυβέρνηση με την Εκκλησία της Ελλάδος είναι προσχηματικός καθώς οι αποφάσεις τους είναι ειλημμένες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων