22/12/2018 22/12/2018 Αποσπάσματα από τα κάλαντα των Χριστουγέννων που έψαλλαν προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Ευγένιο, μαθητές και μαθήτριες σχολείων του Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, κατά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.      Στο βίντεο, κατά σειρά, εμφανίζονται: 1. Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, που έψαλαν τα κάλαντα στον Επίσκοπό μας...
22 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2018 - 20:29

Οι μαθητές είπαν τα Κάλαντα στον Μητρ. Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Οι μαθητές είπαν τα Κάλαντα στον Μητρ. Ρεθύμνης

Αποσπάσματα από τα κάλαντα των Χριστουγέννων που έψαλλαν προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Ευγένιο, μαθητές και μαθήτριες σχολείων του Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, κατά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Στο βίντεο, κατά σειρά, εμφανίζονται:

1. Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, που έψαλαν τα κάλαντα στον Επίσκοπό μας στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως.

2. Μαθητές του Αρσανείου Γυμνασίου-Λυκείου Ρεθύμνου και μέλη του Παραδοσιακού Μουσικοχορευτικού Συλλόγου “Αρσάνι”, που έψαλαν τα κάλαντα στα γραφεία της Μητροπόλεως και στη συνέχεια χόρεψαν κρητικούς χορούς στην πλατεία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού. Παρών και ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διευθύνσεως Κρήτης, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο Αντώνιο Ρουτζάκη, Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνης, προσήλθε για να ευχηθεί στον Επίσκοπό μας, ενόψει των Εορτών, και να προσφέρει, εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

3. Μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου, που έψαλαν τα κάλαντα στα γραφεία της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων