07/01/2019 07/01/2019 Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Cretaquarium προκειμένου να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των υδάτων στο Ενυδρείο Κρήτης. Περίπου στη μία το μεσημέρι έφτασε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος στο Ενυδρείο για την καθιερωμένη τελετή. Μικροί και μεγάλοι στάθηκαν μπροστά στην πανοραμική δεξαμενή, ενώ ταυτόχρονα η τελετή προβαλλόταν σε όλες τις οθόνες στο χώρο του Ενυδρείου. Ο δύτης...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2019 - 19:32

Ο Αγιασμός των υδάτων στο ενυδρείο της Κρήτης

Διαδώστε:
Ο Αγιασμός των υδάτων στο ενυδρείο της Κρήτης

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Cretaquarium προκειμένου να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των υδάτων στο Ενυδρείο Κρήτης. Περίπου στη μία το μεσημέρι έφτασε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος στο Ενυδρείο για την καθιερωμένη τελετή. Μικροί και μεγάλοι στάθηκαν μπροστά στην πανοραμική δεξαμενή, ενώ ταυτόχρονα η τελετή προβαλλόταν σε όλες τις οθόνες στο χώρο του Ενυδρείου. Ο δύτης βούτηξε για να πιάσει το Σταυρό χαρίζοντας μοναδικές εικόνες στους θεατές. Το Ενυδρείο είναι ανοιχτό από τις 9:30 το πρωί για τα μέλη του (κάτοχοι της “Kartaquarium”), και από τις 12:30 το μεσημέρι για τους υπόλοιπους επισκέπτες (με σειρά προτεραιότητας).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων