20/11/2018 20/11/2018 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, κκ Ειρηναίου και των Μητροπολιτών Βεροίας, κκ. Παντελεήμονα και Ρεντίνης κκ. Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 26 χρόνια του “Ράδιο Μαρτυρία”. Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας και φορέων, γιόρτασαν την πολυετή παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού...
20 Νοεμβρίου, 2018 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2018 - 17:03

Ο Αρχ. Κρήτης στα 26 χρόνια του “Ράδιο Μαρτυρία” (βίντεο)

Διαδώστε:
Ο Αρχ. Κρήτης στα 26 χρόνια του “Ράδιο Μαρτυρία” (βίντεο)

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, κκ Ειρηναίου και των Μητροπολιτών Βεροίας, κκ. Παντελεήμονα και Ρεντίνης κκ. Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 26 χρόνια του “Ράδιο Μαρτυρία”.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας και φορέων, γιόρτασαν την πολυετή παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού στον τόπο ενώ ταυτόχρονα έγινε παρουσία του νέου προγράμματος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, έφτασε στο Πολιτιστικό Κέντρο περίπου μισή ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης και έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας καί Ἀποκορώνου κκ Δαμασκηνό αλλά και όλων των παρευρισκόμενων, οι οποίοι κατά την είσοδό του στην αίθουσα, σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν.

 

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων