04/01/2019 04/01/2019 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοίνωσε, ότι από εφέτος και στο εξής, το επίκεντρο των εορταστικών Εκδηλώσεων της Δεσποτικής Εορτής των Θεοφανείων θα είναι ο Ιερός Καθεδρικός Ναός του Αγίου Αποστόλου Τίτου Ηρακλείου, για λόγους πρακτικούς, εξαιτίας της εγγύτητας του προς το λιμάνι της πόλης. Την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7 π.μ., θά τελεσθεί...
04 Ιανουαρίου, 2019 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2019 - 19:09

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου από φέτος η λειτουργία των Θεοφανείων στην Κρήτη

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου από φέτος η λειτουργία των Θεοφανείων στην Κρήτη

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοίνωσε, ότι από εφέτος και στο εξής, το επίκεντρο των εορταστικών Εκδηλώσεων της Δεσποτικής Εορτής των Θεοφανείων θα είναι ο Ιερός Καθεδρικός Ναός του Αγίου Αποστόλου Τίτου Ηρακλείου, για λόγους πρακτικούς, εξαιτίας της εγγύτητας του προς το λιμάνι της πόλης.

Την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7 π.μ., θά τελεσθεί ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργίας και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου.

Στη συνέχεια, θα γίνει η καθιερωμένη λιτανεία πρός τον Λιμένα Ηρακλείου, όπου στις 11 π.μ., θα τελεσθεί κατά το έθος, η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων