20/12/2018 20/12/2018 Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο μεταβαίνουν εκ νέου σήμερα οι Κληρικοί της Κρήτης, προκειμένου να έχουν συνάντηση με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο σχετικά με την κυβέρνηση που προωθεί η κυβέρνηση. Η Ένωση των Συνδέσμων Κληρικών Κρήτης έχει εκφράσει από την αρχή την έντονη αντίδρασή της στις προωθούμενες αλλαγές κυρίως στις διατάξεις που αφορούν στο μισθολογικό...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:31

Στο Φανάρι εκ νέου οι Κληρικοί της Κρήτης

Διαδώστε:
Στο Φανάρι εκ νέου οι Κληρικοί της Κρήτης

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο μεταβαίνουν εκ νέου σήμερα οι Κληρικοί της Κρήτης, προκειμένου να έχουν συνάντηση με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο σχετικά με την κυβέρνηση που προωθεί η κυβέρνηση.

Η Ένωση των Συνδέσμων Κληρικών Κρήτης έχει εκφράσει από την αρχή την έντονη αντίδρασή της στις προωθούμενες αλλαγές κυρίως στις διατάξεις που αφορούν στο μισθολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς των Ιερέων.

Από την πλευρά τους οι Κληρικοί των Δωδεκανήσων, που ανήκουν επίσης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο τηρούν στάση αναμονής έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων