05/11/2018 05/11/2018 Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Σχολής Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στις 5 το απόγευμα  στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγίας Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης . Το θέμα συζήτησης θα είναι: Ποιο είναι το κλίμα που πρέπει να επικρατεί μέσα στην οικογένεια...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 11:52

Συνάντηση Σχολής Γονέων Αρχ.Κρήτης

Διαδώστε:
Συνάντηση Σχολής Γονέων Αρχ.Κρήτης
Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Σχολής Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στις 5 το απόγευμα
 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγίας Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης .
Το θέμα συζήτησης θα είναι: Ποιο είναι το κλίμα που πρέπει να επικρατεί μέσα στην οικογένεια για να υπάρχει αληθινή αγάπη και όχι απλό ενδιαφέρον.
Ο συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Φιλοκτήμων Αυγουστινάκης, ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σητείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων