14/12/2022 14/12/2022 Η συνεργασία Εκκλησίας της Κρήτης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας βρέθηκε στο επίκεντρο της εξόχως εποικοδομητικής συνάντησης του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού με τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο. Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στον Δήμο Χερσονήσου παραβρέθηκε αντιπροσωπεία...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2022 - 17:38

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και Μητροπολίτης Διδυμότειχου στο Δήμο Χερσονήσου

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και Μητροπολίτης Διδυμότειχου στο Δήμο Χερσονήσου

Η συνεργασία Εκκλησίας της Κρήτης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας βρέθηκε στο επίκεντρο της εξόχως εποικοδομητικής συνάντησης του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού με τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο.

Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στον Δήμο Χερσονήσου παραβρέθηκε αντιπροσωπεία ιερέων που συνόδευε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, καθώς επίσης και οι Αντιδήμαρχοι Χερσονήσου Μανόλης Ανυφαντάκης και Κώστας Ζαχαριουδάκης.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμότειχου κ. Δαμασκηνός και ο Δήμαρχος Χερσονήσου εκφράστηκαν με πνεύμα συναλληλίας και συνεργασίας για το καλό των πολιτών.

Ο κ. Σέγκος προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου αναμνηστικά δώρα από το Δήμο Χερσονήσου.

Μία ημέρα μετά τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Κρήτης ο Δήμαρχος Χερσονήσου ευχήθηκε από καρδιάς στον Σεβασμιώτατατο κ. Ευγένιο και σημείωσε:

«Είναι μέγιστη τιμή και χαρά η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης και του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου. Η ευχή και η ευλογία τους αποτελούν οδηγό για το έργο μας. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης είναι ένας Ιεράρχης που έχει υπηρετήσει την Εκκλησία και την κοινωνία σε όλη την διαδρομή του από όποια θέση κι αν υπηρέτησε. Του εύχομαι καλή ποιμαντορία και συνέχιση του σπουδαίου και δύσκολου έργου του».

Αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου μίλησαν στους υπαλλήλους του Δημαρχείου Γουρνών στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων