13/01/2022 13/01/2022 Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε χθες ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίος από το ΠΕΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν από την παραμονή της πρωτοχρονιάς ύστερα από αδιαθεσία που είχε αισθανθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ope.gr o πρώην Κρήτης, λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να εισαχθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 10:39

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο πρώην Κρήτης Ειρηναίος

Διαδώστε:
Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο πρώην Κρήτης Ειρηναίος

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε χθες ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίος από το ΠΕΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν από την παραμονή της πρωτοχρονιάς ύστερα από αδιαθεσία που είχε αισθανθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ope.gr o πρώην Κρήτης, λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να εισαχθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αφού, εξαιτίας της έλλειψης του καλίου του, παρουσίασε ταχυκαρδίες, απορυθμισμένη πίεση και κόπωση.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά την εκλογή του και πριν αναχωρήσει για το Φανάρι προκειμένου να δώσει το Μικρό και το Μεγάλο μήνυμα ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον προκάτοχό του κ. Ειρηναίο προκειμένου να λάβει την ευχή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων