10/11/2022 10/11/2022 Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης επισκέφθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 στο γραφείο της Πρωτοσυγκελλίας τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ. Μεθόδιο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης καθώς είναι γνωστό ότι ο Θεοφιλέστατος αποτελεί «σάρκα εκ της σαρκός» της Αρχιεπισκοπής, την οποία υπηρέτησε επί δεκαοκτώ έτη από...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2022 - 10:59

Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στο νέο Επίσκοπο Κνωσού

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στο νέο Επίσκοπο Κνωσού

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης επισκέφθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 στο γραφείο της Πρωτοσυγκελλίας τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ. Μεθόδιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης καθώς είναι γνωστό ότι ο Θεοφιλέστατος αποτελεί «σάρκα εκ της σαρκός» της Αρχιεπισκοπής, την οποία υπηρέτησε επί δεκαοκτώ έτη από τη θέση του Πρωτοσυγκέλλου τριών Αρχιεπισκόπων.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιερού Συνδέσμου εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για την πανάξια εκλογή του από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο και τους λοιπούς Ιεράρχες τους συγκροτούντες την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης, διά παμψηφίας, στη θέση του βοηθού Επισκόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης υπό τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Κνωσού.

Τέλος, προσέφεραν στον νέο Επίσκοπο εκ μέρους όλων των Ιερέων ποιμαντορική ράβδο, ευχόμενοι τα έτη του να είναι πολλά και η Αρχιερατεία του άλυπη, δημιουργική και θεοφρούρητη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων