17/10/2020 17/10/2020 Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου. Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται σε δωμάτιο της Νευρολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή του να είναι σαφώς βελτιωμένη. Είναι απύρετος εδώ και δύο ημέρες, ενώ του αφαιρέθηκε και ο αναπνευστήρας για μία ώρα, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα όσους τον αγαπούν. Καθ’ όλη τη...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 19:51

Έβγαλε για μια ώρα τον αναπνευστήρα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Διαδώστε:
Έβγαλε για μια ώρα τον αναπνευστήρα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται σε δωμάτιο της Νευρολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή του να είναι σαφώς βελτιωμένη. Είναι απύρετος εδώ και δύο ημέρες, ενώ του αφαιρέθηκε και ο αναπνευστήρας για μία ώρα, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα όσους τον αγαπούν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου στο ΠΑΓΝΗ, είτε στη ΜΕΘ είτε στη Νευρολογική Κλινική, στο πλευρό του βρίσκονται ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης κ. Μεθόδιος Βερνιδάκης και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού Πρόδρομος Ξενάκης.

Πληροφορίες: neakriti.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων