12/01/2022 13/01/2022 Ευχές για δύναμη, υγεία και μακροημέρευση στον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο Σύνδεσμος Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει τα εξής: Ο Σύνδεσμος Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης για τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. κ. Ευγένιο: Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης χαιρετίζει και εκφράζει...
12 Ιανουαρίου, 2022 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 12:37

Ευχές του Συνδέσμου Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στον νέο Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Ευχές του Συνδέσμου Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στον νέο Αρχιεπίσκοπο

Ευχές για δύναμη, υγεία και μακροημέρευση στον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο Σύνδεσμος Εφημερίων της Αρχιεπισκοπής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει τα εξής:

Ο Σύνδεσμος Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης για τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. κ. Ευγένιο:

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης χαιρετίζει και εκφράζει τη χαρά όλων των μελών του συνδέσμου για την επάξια εκλογή ,από την Αγία και Ιερά Σύνοδο της Μητρός Εκκλησίας του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. κ. Ευγενίου στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο της Εκκλησίας Κρήτης. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε, ο Θεός να του δίδει δύναμη, υγεία και μακροημέρευση , ώστε να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει στην νέα Tου διακονία στο τιμόνι της Αποστολικής Εκκλησίας της Κρήτης.

Ευγενίου Του Σεβασμιωτάτου και Θεοπροβλήτου Αρχιεπισκόπου Της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Υπερτίμου και Εξάρχου πάσης Ευρώπης, ημών δε πατρός και ποιμενάρχου, Πολλά τα Έτη.

 

Ο Πρόεδρος

Πρωτοπρεσβύτερος

Γεώργιος Χανιωτάκης

 

Ο Γραμματέας

Πρωτοπρεσβύτερος

Γεώργιος Μιχ. Μπαλτζάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων