18/05/2020 18/05/2020 Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι απέστειλε σε όλες τις Ιερές Μονές και Ενορίες της δικαιοδοσίας της, τα μέτρα λειτουργίας των Ιερών Ναών, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης και της Ελληνικής Πολιτείας, απέστειλε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Μάλιστα, τονίζει πως: “οποιαδήποτε άλλη αυτενέργεια και αυτόνομη επιλογή, τυγχάνει άνευ αδείας...
18 Μαΐου, 2020 - 20:32

Η Αρχιεπ. Κρήτης παίρνει μέτρα για όσους δεν πειθαρχούν

Διαδώστε:
Η Αρχιεπ. Κρήτης παίρνει μέτρα για όσους δεν πειθαρχούν

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι απέστειλε σε όλες τις Ιερές Μονές και Ενορίες της δικαιοδοσίας της, τα μέτρα λειτουργίας των Ιερών Ναών, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης και της Ελληνικής Πολιτείας, απέστειλε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Μάλιστα, τονίζει πως: “οποιαδήποτε άλλη αυτενέργεια και αυτόνομη επιλογή, τυγχάνει άνευ αδείας και εγκρίσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, η οποία και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, όπου χρειαστεί”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων