07/02/2019 07/02/2019 Η Σχολή Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης σας καλεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στη συνάντησή της, η οποία θα γίνει στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγίας Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης,για να συζητήσομε το θέμα: “Εξάρτηση και προσκόλληση σε πρόσωπα...
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:27

ΙΑΚ: Εξάρτηση και προσκόλληση σε πρόσωπα μέσα στην οικογένεια

Διαδώστε:
ΙΑΚ: Εξάρτηση και προσκόλληση σε πρόσωπα μέσα στην οικογένεια

Η Σχολή Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης σας καλεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στη συνάντησή της, η οποία θα γίνει στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγίας Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης,για να συζητήσομε το θέμα: “Εξάρτηση και προσκόλληση σε πρόσωπα μέσα στην οικογένεια”.
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Αλεξάκης, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Σητείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων