01/03/2023 01/03/2023 Κοντά στους νέους επιστήμονες στέκεται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος ο οποίος επισκέφθηκε χθες τη Μονάδα Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, την οποία διευθύνει ο Πυρηνικός Ιατρός και εκλεγμένος Ερευνητής κ. Γεώργιος Ζ. Παπαδάκης. Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στις υποδομές της Μονάδας που περιλαμβάνουν Υβριδικό Τομογράφο Ποζιτρονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας, Εργαστήριο Ραδιοχημείας...
01 Μαρτίου, 2023 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 11:36

Κοντά στους νέους επιστήμονες ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος

Διαδώστε:
Κοντά στους νέους επιστήμονες ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος

Κοντά στους νέους επιστήμονες στέκεται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος ο οποίος επισκέφθηκε χθες τη Μονάδα Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, την οποία διευθύνει ο Πυρηνικός Ιατρός και εκλεγμένος Ερευνητής κ. Γεώργιος Ζ. Παπαδάκης.

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στις υποδομές της Μονάδας που περιλαμβάνουν Υβριδικό Τομογράφο Ποζιτρονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας, Εργαστήριο Ραδιοχημείας καθώς και μονάδα φιλοξενίας ζωικών μοντέλων και αποτελεί μια πρωτοποριακή Εθνική Ερευνητική Υποδομή, που θέτει την Ελλάδα στην προμετωπίδα της μεταφραστικής έρευνας διεθνώς.

Ο κ. Παπαδάκης δήλωσε συγκινημένος από την τιμή της επίσκεψης του αρχιεπισκόπου, καθώς όπως σημείωσε “η πνευματικότητα και το ήθος του αρχιεπισκόπου μας έδωσαν ευλογία και ενθάρρυνση να συνεχίσουμε την κοπιώδη αποστολή μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων