02/09/2022 02/09/2022 Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, η ιστορική νήσος των Σπετσών θα υποδεχθεί τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, προσκεκλημένο υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, και του Δημάρχου Σπετσών κ. Π. Λυράκη. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης θα λαμπρύνει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις ” ΑΡΜΑΤΑ 2022″. Η επίσημη υποδοχή του Σεβασμιωτάτου...
02 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2022 - 11:45

Οι Σπέτσες θα υποδεχτούν τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Διαδώστε:
Οι Σπέτσες θα υποδεχτούν τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, η ιστορική νήσος των Σπετσών θα υποδεχθεί τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, προσκεκλημένο υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, και του Δημάρχου Σπετσών κ. Π. Λυράκη.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης θα λαμπρύνει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις ” ΑΡΜΑΤΑ 2022″.

Η επίσημη υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου θα πραγματοποιηθεί το εσπέρας της 9ης Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Σπετσών στις 19.30′. Θα ακολουθήσει η Δοξολογία οι προσφωνήσεις ως και το επίσημο Δείπνο προς τιμήν Του.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος θα παραμείνει στις Σπέτσες επί τριήμερον.

Στις εκδηλώσεις θα παραστεί και ο εκ Σπετσών ορμώμενος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος Γ’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων