07/10/2022 07/10/2022 Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 επισκέφθηκε τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ο  Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος. Τον υποδέχτηκαν ο Διευθυντής π. Χρυσόστομος Νικάκης, ο Υποδιευθυντής π. Ιωάννης Νικολάου, ο Γραμματέας π. Κωνσταντίνος Πορταλάκης και ο ηχολήπτης κ. Παντελής Καλογεράκης. Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού που εκπέμπει στα 99.7  και έχει ως  δίδαγμα...
07 Οκτωβρίου, 2022 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2022 - 22:11

ON AIR από τις 8 Οκτωβρίου ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ι.Α.Κ – Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ευγένιου

Διαδώστε:
ON AIR από τις 8 Οκτωβρίου ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ι.Α.Κ – Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ευγένιου

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 επισκέφθηκε τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ο  Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος.

Τον υποδέχτηκαν ο Διευθυντής π. Χρυσόστομος Νικάκης, ο Υποδιευθυντής π. Ιωάννης Νικολάου, ο Γραμματέας π. Κωνσταντίνος Πορταλάκης και ο ηχολήπτης κ. Παντελής Καλογεράκης.

Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού που εκπέμπει στα 99.7  και έχει ως  δίδαγμα “το ραδιόφωνο που μιλά στην ψυχή μας”  ενημερώθηκε για το νέο πρόγραμμα που θα βγει στον αέρα το Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022. Ο Αρχιεπίσκοπος υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια από μέρους του για πληρέστερη στήριξη στο έμψυχο δυναμικό του Σταθμού.

Αφού παρατέθηκε ένα μικρό κέρασμα, αποχώρησε ευχόμενος κάθε ευλογία από τον Θεό στο έργο και την αποστολή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Η ιστοσελίδα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Κρήτης είναι η εξής: http://radioiak.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων