03/04/2019 03/04/2019 Εκ του βιβλιοπωλείου «Εσπερία» της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ βιβλίου που διοργανώνει από 8 έως 12 Απριλίου στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, θα παρουσιαστεί το εσπέρας της Τρίτης 9 Απριλίου και ώρα 7.00μ.μ. το βιβλίο του μακαριστού Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου, «Επανάσταση των Συνειδήσεων», έκδοση εμπλουτισμένη με...
03 Απριλίου, 2019 - 15:13
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2019 - 15:14

Παρουσίαση βιβλίου μακαριστού κυρού Ειρηναίου: «Επανάσταση των Συνειδήσεων»

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου μακαριστού κυρού Ειρηναίου: «Επανάσταση των Συνειδήσεων»

Εκ του βιβλιοπωλείου «Εσπερία» της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ βιβλίου που διοργανώνει από 8 έως 12 Απριλίου στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, θα παρουσιαστεί το εσπέρας της Τρίτης 9 Απριλίου και ώρα 7.00μ.μ. το βιβλίο του μακαριστού Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου, «Επανάσταση των Συνειδήσεων», έκδοση εμπλουτισμένη με ανέκδοτα κείμενα.

Καλούνται και προσκαλούνται οι άνθρωποι του τόπου, που υπερεκπερισσού ευεργετήθηκαν από τον μεγάλο αυτόν Ιεράρχη και οραματιστή, όπως μετέχουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων