06/07/2021 06/07/2021 Την Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, διεξήχθησαν με επιτυχία οι οριζόμενες με την υπ’ αριθ. 163552/22-06-2021 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πτυχιακές Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Την Εξεταστική Επιτροπή αποτέλεσαν οι: κ. Αντώνιος Πλαΐτης, Άρχων Υμνωδός της Μ.τ.Χ.Ε., Διευθυντής της Σχολής και Πρόεδρος της Επιτροπής και τα μέλη: Ανδρέας Γιακουμάκης...
06 Ιουλίου, 2021 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2021 - 12:08

Πτυχιακές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Διαδώστε:
Πτυχιακές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Την Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, διεξήχθησαν με επιτυχία οι οριζόμενες με την υπ’ αριθ. 163552/22-06-2021 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πτυχιακές Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Την Εξεταστική Επιτροπή αποτέλεσαν οι: κ. Αντώνιος Πλαΐτης, Άρχων Υμνωδός της Μ.τ.Χ.Ε., Διευθυντής της Σχολής και Πρόεδρος της Επιτροπής και τα μέλη: Ανδρέας Γιακουμάκης , Καθηγητής της Σχολής, Άρχων Μαΐστωρ της Μ.τ.Χ.Ε., π. Νεκτάριος Κιοστεράκης, Καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, π. Νικόλαος Σταματάκης , Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και ο κ . Γεώργιος Ψαρουδάκης Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής.

Ως εκπρόσωπος του ΥΠ.ΠΟ.Α. στην ανωτέρω Επιτροπή παρέστη ο κ. Μιχαήλ Στρουμπάκης , Αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορικής Βυζαντινής Μουσικολογίας της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Η ανωτέρω Επιτροπή αφού εξέτασε τους υποψηφίους σπουδαστές αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Καλογερίδης Εμμανουήλ του Λάμπρου : Βαθμός 8,5 «ΛΙΑΝΚΑΛΩΣ»

2) Πετράκης Αναστάσιος του Ευαγγέλου : Βαθμός 10«ΑΡΙΣΤΑ»

3) Φραγκιαδάκη Γεωργία του Εμμανουήλ : Βαθμός 10«ΑΡΙΣΤΑ»

Η Επιτροπή συνεχάρη τους υποψηφίους για την καλή απόδοση των μαθημάτων τους στην εξέταση των απολυτηρίων εξετάσεων καθώς επίσης και τους Δασκάλους τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα έτη της φοίτησής τους. Τέλος ευχήθηκε καλή συνέχεια του ωραίου έργου τους, υγεία, δύναμη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων