28/04/2023 28/04/2023 Με τον Αρχιδήμαρχο και τον Περιφερειάρχη του Αννόβερου συναντήθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στο πλαίσιο επίσκεψης στη Γερμανία για τα 30 χρόνια της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας των τριών Ιεραρχών Αννόβερου. Στο πλαίσιο των επαφών με τις Τοπικές Αρχές, ο Αρχιεπίσκοπος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης συναντήθηκαν στο Δημαρχείο της...
28 Απριλίου, 2023 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2023 - 14:21

Στο Αννόβερο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος

Διαδώστε:
Στο Αννόβερο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος

Με τον Αρχιδήμαρχο και τον Περιφερειάρχη του Αννόβερου συναντήθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στο πλαίσιο επίσκεψης στη Γερμανία για τα 30 χρόνια της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας των τριών Ιεραρχών Αννόβερου.

Στο πλαίσιο των επαφών με τις Τοπικές Αρχές, ο Αρχιεπίσκοπος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης συναντήθηκαν στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας του Ομόσπονδου κρατιδίου της Κάτω Σαξωνίας, με τον Αρχιδήμαρχο Αννόβερου Belit Onay.

Επίσης, επισκέφθηκαν την Περιφέρεια του Αννόβερου και ξεναγήθηκαν στους χώρους της από τον Περιφερειάρχη Steffen Krach, υπέγραψαν το βιβλίο επισκεπτών και παρατέθηκε δεξίωση με τη συμμετοχή Γερμανών αξιωματούχων, Ελλήνων διπλωματών, εκκλησιαστικών παραγόντων και εκπροσώπων των εθνικοτοπικών συλλόγων και ομογενειακών φορέων της παροικίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα εγκαινιαστεί και η επιτυχημένη έκθεση του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, «1821. Η Κρήτη στην Ελληνική Επανάσταση» που ξεκινά το ταξίδι της στην Ευρώπη από την μεγάλη γερμανική πόλη σε συνδιοργάνωση της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης με την Περιφέρεια Κρήτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων