04/03/2022 04/03/2022 Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο την Πέμπτη  3 Μαρτίου 2022, για να τον συγχαρεί και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, θέματα που αφορούν στις σχέσεις...
04 Μαρτίου, 2022 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2022 - 18:56

Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο την Πέμπτη  3 Μαρτίου 2022, για να τον συγχαρεί και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, θέματα που αφορούν στις σχέσεις της τοπικής Εκκλησίας με τις αστυνομικές υπηρεσίες του Νησιού, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και ευχαρίστησε όλους τους αστυνομικούς για τον καθημερινό τους αγώνα και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονική συγκυρία για τη χώρα.

Επί τη ευκαιρία της επίσκεψης, ο Αρχιεπίσκοπος ευλόγησε την βασιλόπιτα του σωματείου, ευχόμενος το Νέο Έτος να φέρει σε όλους τους αστυνομικούς υγεία, οικογενειακή και υπηρεσιακή ευημερία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων