22/03/2022 22/03/2022 Τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. Στη συνάντηση στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το άριστο πλαίσιο συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή και την Αντιπεριφέρεια για την διαχείριση του «Καπετανάκειου Ιδρύματος», όπου μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι σε θεσμικό επίπεδο ο Αρχιεπίσκοπος...
22 Μαρτίου, 2022 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2022 - 18:32

Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου

Τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Στη συνάντηση στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το άριστο πλαίσιο συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή και την Αντιπεριφέρεια για την διαχείριση του «Καπετανάκειου Ιδρύματος», όπου μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι σε θεσμικό επίπεδο ο Αρχιεπίσκοπος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων