17/07/2022 17/07/2022 Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίο επισκέφθηκα χθες οι Μητροπολίτες Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων και Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.  Οι δύο Μακεδόνες Ιεράρχες βρίσκονται στη Μεγαλόνησο Κρήτη προκειμένου να λάβουν μέρος στην πανήγυρη της Αγίας Μαρίνας επισκέφθηκα το Επισκοπείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στο Ηράκλειο. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος...
17 Ιουλίου, 2022 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2022 - 8:55

Στον Αρχιεπίσκοπο πρώην Κρήτης οι Μητροπολίτες Λαγκαδά και Κιλκισίου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο πρώην Κρήτης οι Μητροπολίτες Λαγκαδά και Κιλκισίου

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίο επισκέφθηκα χθες οι Μητροπολίτες Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων και Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος. 

Οι δύο Μακεδόνες Ιεράρχες βρίσκονται στη Μεγαλόνησο Κρήτη προκειμένου να λάβουν μέρος στην πανήγυρη της Αγίας Μαρίνας επισκέφθηκα το Επισκοπείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στο Ηράκλειο. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ευγένιος ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν και να επικοινωνήσουν με τον γέροντα Αρχιεπίσκοπο πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίο.

Οι Μητροπολίτες με τη συνοδεία του Ποιμενάρχη κ. Ευγενίου επισκέφθηκαν τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων