26/04/2023 26/04/2023 Συνέρχεται την Τρίτη, 2 Μαΐου, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης στο Ηράκλειο όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου. Αναλυτική η ανακοίνωση αναφέρει: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, με την κανονική άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου, το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ευρίσκεται στο...
26 Απριλίου, 2023 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 12:57

Συνεδριάζει στις 2 Μαΐου η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης

Διαδώστε:
Συνεδριάζει στις 2 Μαΐου η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης

Συνέρχεται την Τρίτη, 2 Μαΐου, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης στο Ηράκλειο όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου.

Αναλυτική η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, με την κανονική άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου, το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ευρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου, το πρωί του Σαββάτου, 29ης Απριλίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χωστού, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο προσωπικού του φίλου, και το πρωί της Κυριακής, 30ής Απριλίου 2023, θα λειτουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Τίτου Ηρακλείου, όπου θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Φανουρίου Μηλαθιανάκη, κατά σάρκα πατρός του Εντιμολογιωτάτου κ. Δημητρίου Μηλαθιανάκη, Άρχοντος Πρωτεκδίκου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας και Νομικού Συμβούλου της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα μεταβεί στο Ηράκλειο την Τρίτη, 2α Μαΐου 2023, για να λάβει μέρος στις εργασίες της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων