03/03/2022 03/03/2022 Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο Πραγματοποιήθηκε χθες στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο η πρώτη συνάντηση του Συνδέσμου Εφημερίων της Ι.Α.Κ. με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο. Η συνάντηση ήταν εγκάρδια και πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα πραγματικής χαράς ευφορίας αλλά και συγκίνησης. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του...
03 Μαρτίου, 2022 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2022 - 8:28

Συζήτησαν για το μέλλον της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Διαδώστε:
Συζήτησαν για το μέλλον της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο η πρώτη συνάντηση του Συνδέσμου Εφημερίων της Ι.Α.Κ. με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο.

Η συνάντηση ήταν εγκάρδια και πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα πραγματικής χαράς ευφορίας αλλά και συγκίνησης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Ιερού Συνδέσμου διαβίβασαν στο Σεβασμιώτατο τις ευχές και την ευαρέσκεια όλων των Ιερέων της Αρχιεπισκοπής για την πανάξια εκλογή Του στον ευκλεή, περίπυστο και ιστορικό πρώτο Θρόνο της Αποστολικής Εκκλησίας Κρήτης.

Ακολούθησε εγκάρδια συζήτηση για διάφορα θέματα της επικαιρότητας αλλά και για θέματα που άπτονται των προβλημάτων των κληρικών μας και της πορείας της Εκκλησίας στο μέλλον.

Τέλος ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφημερίων της Ι.Α.Κ. προσέφεραν στον νέο Αρχιεπίσκοπο εκ μέρους όλων των Ιερέων ποιμαντορική ράβδο ευχόμενοι τα έτη Του να είναι πολλά, καλλίκαρπα, πανευφρόσυνα και δημιουργικά η δε ποιμαντορία Του άλυπη, θεοφρούρητη και θεοστήρικτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων