16/04/2021 16/04/2021 Την Πέμπτη 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με όλες της Ιερές Μητροπόλεις της Κρήτης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχου Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Λάμπρου Βαμβακά, όπου πραγματεύτηκαν ζητήματα που αφορούν στη χαρτογράφηση Κοινωνικών Παροχών σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης καθώς και στη διαμόρφωση ενός σταθερού μηχανισμού διάγνωσης αναγκών στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής στην Κρήτη. Η συζήτηση...
16 Απριλίου, 2021 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 10:35

Τηλεδιάσκεψη Ιερών Μητροπόλεων Κρήτης με την Περιφέρεια

Διαδώστε:
Τηλεδιάσκεψη Ιερών Μητροπόλεων Κρήτης με την Περιφέρεια

Την Πέμπτη 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με όλες της Ιερές Μητροπόλεις της Κρήτης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχου Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Λάμπρου Βαμβακά, όπου πραγματεύτηκαν ζητήματα που αφορούν στη χαρτογράφηση Κοινωνικών Παροχών σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης καθώς και στη διαμόρφωση ενός σταθερού μηχανισμού διάγνωσης αναγκών στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής στην Κρήτη.

Η συζήτηση αναπτύχθηκε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Παρατηρητηρίου βάσει του Ν. 4445/2016 «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των πολιτικών κοινωνικής ένταξης και κοινωνικής συνοχής», οι οποίες συνθέτουν το ρόλο που καλείται η Περιφέρειας Κρήτης να διαδραματίσει στον Εθνικό Μηχανισμό, για τον συντονισμό, την παρακολούθηση και την αξιολόγηση της Περιφερειακής Στρατηγικής για την Καταπολέμησης της Φτώχειας και Κοινωνικής Ένταξης Κρήτης.

Την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου εκπροσώπησε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, ο Δ/ντης του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία και Υπεύθυνος Οικονομικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης, ο οποίος αφού μετέφερε τον χαιρετισμό και ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου, ανέφερε πως “η εποχή της πανδημίας προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί πολλά οικονομικά προβλήματα, όμως προσπαθούμε με κάθε τρόπο και συντονισμένες προσπάθειες να συνεχίσουμε την διακονία μας προς τον συνάνθρωπο, ευελπιστώντας όπως αυτή η νέα ενέργεια βοηθήσει την όλη κατάσταση”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων