09/01/2019 09/01/2019 Στο Μετόχι της Μονής Σινά, στον Κεράτιο κόλπο, κοντά στο Φανάρι, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, τελέστηκε τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, η Θεία Λειτουργία, επί τη Συνάξει του Βαπτιστού. Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μαζί με το αντίδωρο διένειμε...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 8:31

Εορτάζοντας τον Τίμιο Πρόδρομο στο Σιναϊτικο Μετόχι Βαλατά

Διαδώστε:
Εορτάζοντας τον Τίμιο Πρόδρομο στο Σιναϊτικο Μετόχι Βαλατά

Στο Μετόχι της Μονής Σινά, στον Κεράτιο κόλπο, κοντά στο Φανάρι, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, τελέστηκε τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, η Θεία Λειτουργία, επί τη Συνάξει του Βαπτιστού.


Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μαζί με το αντίδωρο διένειμε ως ευλογία εκ της Ι. Μονής Σινά, μικρή εικόνα της Αγίας Αικατερίνης και το συμβολικό δακτυλίδι με το μονόγραμμα της Αγίας, που σύμφωνα με την παράδοση, της πρόσφερε ο Χριστός για την αγνότητα της ως ουράνιας νύμφης και ως «αρραβώνα του Πνεύματος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων