12/12/2018 12/12/2018 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Σκήτη του Αγίου Σπυρίδωνος στη Χάλκη, επί τη εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Παναγιώτατος αναφέρθηκε εκτενώς στην επίσκεψη του στην Σεούλ και τις εκεί συναντήσεις που είχε....
12 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2018 - 19:13

Η εορτή του Αγ. Σπυρίδωνα στο Οικ. Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγ. Σπυρίδωνα στο Οικ. Πατριαρχείο

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Σκήτη του Αγίου Σπυρίδωνος στη Χάλκη, επί τη εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Παναγιώτατος αναφέρθηκε εκτενώς στην επίσκεψη του στην Σεούλ και τις εκεί συναντήσεις που είχε.

Παρέστησαν συμπροσευχούμενοι οι Σεβ. Αρχιερείς, Γέρων Πριγκηπονήσων κ. Δημήτριος και Μύρων κ. Χρυσόστομος, καθώς και Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος κ. Νεκτάριος, Επίτροπος του Παναγίου Τάφου στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, εκκλησιάστηκε η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων