24/12/2018 24/12/2018 Στην Αίθουσα Τελετών του Ζωγραφείου Λυκείου, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ανέβηκε από τις θεατρικές ομάδες «Περπερούνα» και «Βάκχες» η χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση με τίτλο «Διακοπή ρεύματος», του εκπαιδευτικού, συγγραφέα και μουσικού Στέφανου Γανωτή. Η παράσταση περιλάμβανε και τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς, με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη εκπροσώπησε ο Πανοσιολ. Διάκονος κ. Βοσπόριος, Κωδικογράφος...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2018 - 8:58

Η “Περπερούνα” τραγουδά στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Η “Περπερούνα”  τραγουδά στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Στην Αίθουσα Τελετών του Ζωγραφείου Λυκείου, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ανέβηκε από τις θεατρικές ομάδες «Περπερούνα» και «Βάκχες» η χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση με τίτλο «Διακοπή ρεύματος», του εκπαιδευτικού, συγγραφέα και μουσικού Στέφανου Γανωτή.
Η παράσταση περιλάμβανε και τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς, με συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη εκπροσώπησε ο Πανοσιολ. Διάκονος κ. Βοσπόριος, Κωδικογράφος τῆς Αγίας και Ιεράς Συνόδου.
Σήμερα, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως (23-12-2018), οι συντελεστές της παράστασης υπό τον Στέφανο Γανωτή, επισκέφθηκαν το Φανάρι και έψαλαν τα κάλαντα στον Πατριάρχη.
Τα κάλαντα τραγούδησε στον Πατριάρχη και η χορωδία των εκδόσεων ΙΣΤΟΣ, που εδρεύει στην Πόλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων