10/10/2018 10/10/2018 Συνεδριάζει από τις 9 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητούνται, αναμένεται να εκδοθεί και η έκδοση του Πατριαρχικού Τόμου για την αυτοκεφαλία της Εκκλησίας της Ουκρανίας. Όπως μεταδίδουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αν δεν...
10 Οκτωβρίου, 2018 - 7:29
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2018 - 8:53

Ιερά Σύνοδος Φαναρίου: Εν αναμονή (;) του Τόμου για την Ουκρανία

Διαδώστε:
Ιερά Σύνοδος Φαναρίου:  Εν αναμονή (;) του Τόμου για την Ουκρανία

Συνεδριάζει από τις 9 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητούνται, αναμένεται να εκδοθεί και η έκδοση του Πατριαρχικού Τόμου για την αυτοκεφαλία της Εκκλησίας της Ουκρανίας. Όπως μεταδίδουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αν δεν υπάρξει εξέλιξη για το θέμα στην εν λόγω συνεδρίαση η έκδοση της απόφασης για την ουκρανική αυτοκεφαλία θα μετατεθεί στην επόμενη Σύνοδος του Φαναρίου κατά το τριήμερο 9 -11 Νοεμβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων