08/01/2019 08/01/2019 Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Αννόβερο. Κατά την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, στον ιερό ναό Τριών Ιεραρχών τελέστηκαν οι ακολουθίες του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και του Μεγάλου Αγιασμού. Κατά το μεσημέρι, στην πισίνα του προαστίου Garbsen, έγινε για πρώτη φορά η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Ο χώρος της πισίνας κατακλύσθηκε από κόσμο, ο...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 18:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2019 - 19:00

Αννόβερο: Ελληνόπουλο τρίτης γενιάς ανέσυρε τον Σταυρό (βίντεο)

Διαδώστε:
Αννόβερο: Ελληνόπουλο τρίτης γενιάς ανέσυρε τον Σταυρό (βίντεο)

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Αννόβερο.

Κατά την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, στον ιερό ναό Τριών Ιεραρχών τελέστηκαν οι ακολουθίες του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και του Μεγάλου Αγιασμού.

Κατά το μεσημέρι, στην πισίνα του προαστίου Garbsen, έγινε για πρώτη φορά η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Ο χώρος της πισίνας κατακλύσθηκε από κόσμο, ο οποίος με συγκίνηση παρακολούθησε την τελετή.

Τον Τίμιο Σταυρό ανέσυρε ο 14χρονος Πάρης Διαμάντης, ελληνόπουλο τρίτης γενιάς στη Γερμανία, στου οποίου τον λαιμό, κατά το ελληνικό έθιμο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αννοβέρου κρέμασε χρυσό Σταυρό. Πλεκτά σταυρουδάκια, επίσης, μοιράστηκαν σε όλους τους κολυμβητές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων