23/01/2019 23/01/2019 Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε κατά τα μέσα Ιανουαρίου 2019, η κοπή της Βασιλόπιτας των Φορέων της ελληνορθόξης παροικίας στο Αννόβερο. Το Ενοριακό Κέντρο κατακλύσθηκε από κόσμο, κυρίως Έλληνες και Γερμανούς και άλλες εθνικότητες. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της πόλεως, πολιτικοί, εκπρόσωποι χριστιανικών και άλλων θρησκευτικών ομολογιών κ.α. Το φλουρί της Βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι του Ελληνικού...
23 Ιανουαρίου, 2019 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2019 - 15:50

Αννόβερο: Το Ενοριακό Κέντρο κατακλύσθηκε από κόσμο (φώτο)

Διαδώστε:
Αννόβερο: Το Ενοριακό Κέντρο κατακλύσθηκε από κόσμο (φώτο)

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε κατά τα μέσα Ιανουαρίου 2019, η κοπή της Βασιλόπιτας των Φορέων της ελληνορθόξης παροικίας στο Αννόβερο.

Το Ενοριακό Κέντρο κατακλύσθηκε από κόσμο, κυρίως Έλληνες και Γερμανούς και άλλες εθνικότητες. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της πόλεως, πολιτικοί, εκπρόσωποι χριστιανικών και άλλων θρησκευτικών ομολογιών κ.α.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι του Ελληνικού Λυκείου Αννοβέρου. Τα χορευτικά των Συλλόγων παρουσίασαν χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων