05/12/2018 05/12/2018 Συγκλονιστικές και ευλογημένες στιγμές βίωσε η Ενορία Τριών Ιεραρχών Αννοβέρου κατά τα τέλη του μηνός Νοεμβρίου 2018, με την άφιξη του ιερού λειψάνου της Αγίας Άννης από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, το οποίο συνόδευε ο Γέροντας π. Φιλόθεος. Εκατοντάδες Ορθοδόξων Ελλήνων, αλλά και άλλων εθνικοτήτων συνέρρευσαν από το κρατίδιο της Κάτω Σαξωνίας...
05 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:06
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2018 - 20:23

Γερμανία: Μέχρι και 250 χιλιόμετρα για να φθάσουν στην Αγία Άννα

Διαδώστε:
Γερμανία: Μέχρι και 250 χιλιόμετρα για να φθάσουν στην Αγία Άννα

Συγκλονιστικές και ευλογημένες στιγμές βίωσε η Ενορία Τριών Ιεραρχών Αννοβέρου κατά τα τέλη του μηνός Νοεμβρίου 2018, με την άφιξη του ιερού λειψάνου της Αγίας Άννης από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, το οποίο συνόδευε ο Γέροντας π. Φιλόθεος.

Εκατοντάδες Ορθοδόξων Ελλήνων, αλλά και άλλων εθνικοτήτων συνέρρευσαν από το κρατίδιο της Κάτω Σαξωνίας και άλλες περιοχές προκειμένου να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο, αλλά και για να συμμετάσχουν στις ιερές ακολουθίες.

Ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική η εικόνα των Ελλήνων, Ρουμάνων και Ρώσων Ορθοδόξων, οι οποίοι διένυαν μέχρι και 250 χιλιόμετρα, μετά τη λήξη της εργασίας τους, προκειμένου να φθάσουν και να ευλογηθούν!

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων