29/11/2018 29/11/2018 Η Ιερά Μητρόπολις Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής και η Ιερά Μητρόπολις Σιγκαπούρης καί Νοτίου Ασίας, αγωνίζονται να κρατούν αναμμένη την λυχνία της Ορθοδόξου Παρουσίας και Μαρτυρίας σε 23 χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Με την χάρη του Θεού και με την βοήθεια των φίλων των δύο Μητροπόλεων λειτουργούν 50 Ορθόδοξες Κοινότητες σε διάφορες χώρες και...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 18:59
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2018 - 19:42

Η Ορθοδοξία στην Άπω Ανατολή: Βοήθησε κι εσύ εμπράκτως!

Διαδώστε:
Η Ορθοδοξία στην Άπω Ανατολή: Βοήθησε κι εσύ εμπράκτως!

Η Ιερά Μητρόπολις Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής και η Ιερά Μητρόπολις Σιγκαπούρης καί Νοτίου Ασίας, αγωνίζονται να κρατούν αναμμένη την λυχνία της Ορθοδόξου Παρουσίας και Μαρτυρίας σε 23 χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Με την χάρη του Θεού και με την βοήθεια των φίλων των δύο Μητροπόλεων λειτουργούν 50 Ορθόδοξες Κοινότητες σε διάφορες χώρες και 2 Ιερές Μονές. Την Εκκλησία του Χριστού στην Άπω Ανατολή διακονούν 32 Κληρικοί.

Οι δύο Μητροπόλεις έχουν έντονη παρουσία και στον τομέα της Φιλανθρωπίας. Ιδρύματα και φιλανθρωπικά προγράμματα χαρίζουν καθημερινά Αγάπη, Ζωή και Ελπίδα!

Οι δύο Μητροπόλεις δεν έχουν σταθερά έσοδα, ούτε και περιουσιακά στοιχεία.

Το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο βασίζεται στις δωρεές των φίλων της ιεραποστολής.

Μάθε πως μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις εμπράκτως το έργο των δύο Μητροπόλεων στην Νοτιοανατολική Ασία, εδώ

Τον Δεκέμβριο του έτους 2015 η Ακαδημία Αθηνών εβράβευσε το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας.

Τιμή και έπαινος προς όλους αυτούς οι οποίοι εργάζονται ιεραποστολικά στην Νοτιοανατολική Ασία και προς όλους όσοι υποστηρίζουν το έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων